Kakaoseremoni med Marina Aniram

Maristuen

Marina skriver om seremonien:

"I ditt indre landskap kan du møte sansninger og følelser. Ved hjelp av pust kan du utforske steder i kroppen du muligens ikke har vært før.

Vi skal starte denne bevegelsesøkten med kakao fra Brasil. Den ble dyrket i regnskogen Bahia og har masse næring i seg. Kakao kan frigjøre dopamin og endorfin i kroppen.Den kan åpne hjertet og føre til en dypere kontakt med deg selv.

Ingen forkunnskaper nødvendig. Det eneste du trenger er en kropp og komfortable klær å bevege deg i.Ta med noe å skrive om du ønsker å skrive ned tanker etter økten."


Begrenset antall plasser. Vennligst bekreft din deltagelse ved å trykke på linken "kjøp billett".


Det er ingen parkering ved Maristuen. Gå eller ta buss nummer 26 til Skoglyst, eller parker bilen din ved Charlottenlund.

Om Maristuen:

På toppen av øya, mellom flyplass og sentrum troner Maristuen med en fantastisk utsikt på byen, fjell og sundet. Kjøpmannen Aagaard bygget villaen i 1851 som sommerresidens. I dag åpner Maristuen for både lokalbefolkningen og tilreisende med kulturelle arrangementer og økologisk mat.

Maristuens 50 m2 stor stue med nydelig utsikt og piano kan leies i kombinasjon med en 30 m2 stor spisestue, kjøkken og toalett. I andre etasjen finnes det tre gjesterom og bad, samt en full utstyrt 42 m2 stor hybelleilighet til fire personer i sokkelen.

I tillegg tilbyr Maristuen overnatting i Villa 1924, en Villa bygd i 1924 som ligger i gangavstand til Maristuen, nærmere sentrum. Med samme utsikt som Maristuen gir Villa 1924 plass til ca 10 personer fordelt over flere leiligheter.

Maristuen kan leies til overnatting, møter, workshops, huskonserter, utstillinger, lesninger, middager og andre kreative aktiviteter. Ved interesse kan eieren kontaktes på 0047 45851066 eller prahlmut@yahoo.com

Adkomst: 20 min gangavstand fra sentrum eller buss nummer 26 til Skogslyst.

Passer for
Solo
Venner
Par
Kategori(er)
Kunst- og kulturarrangementer
Kjøp billett
Sted
Maristuen 2
Dato
Kl
Varighet
No items found.

Tromsøtid

Tromsøtid går over 6 uker, og her kan du oppleve byliv, natur, kultur, kunst, mat og andre kule aktiviteter og konsepter gjennom sommeren.

Følg oss

Kontakt

melde inn ditt arrangement?Skal du besøke oss?Pressehenvendelser?

Initativtakere

Samarbeidspartnere