Transport og informasjon

Informasjon

I sommer er det mye som skjer i Tromsø og vi håper dere koser dere både i byen og ute i naturen! Her finner du praktisk informasjon, samt hvordan du kan reise trygt til og fra alt av arrangementer i og rundt byen! Du er alltid velkommen på besøk i Turistinformasjonen på Havneterminalen om du skulle ha noen spørsmål. Vi er åpen mandag – fredag 10-15.

Tromsø Taxi

Last ned Taxifix appen (gratis) og enkelt bestill drosje fra din smarttelefon. Ved bestilling av Maxi Taxi, eller barnestol ring oss på telefon 03011. Litt raskere, enklere og smartere!

Send kodeord “Taxifix” til 02323. For STOPP av tjenesten “StopTaxi” til 2077.

Les mer

Bussring

Bussring er Nord-Norges størsteturbuss-selskap og vi stiller med minibusser, turbusser, limousiner og mer om dere skulle trenge transport ut til arrangementer og aktiviteter! Vi kommer gjerne med tilbud på priser til dere, så ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt Bussring

Avis

Tromsø Bilutleie driver AVIS Bilutleie i Tromsø og har kontor i Strandskillet 5A i sentrum og på flyplassen. Booking kan gjøres via våre nettsider eller på telefon +47 77 50 02 70.

Book leiebil

Troms fylkestrafikk

Hos oss finner du alt av informasjon om bussruter her i Tromsø, i tillegg til at du kan laste ned vår billettapp Troms Billett og ruteplanlegger Troms Reise. I sommer kan du benytte deg av "Sommerbilletten" som kommer for salg fra 1. juli i Troms Billett og på våre fysiske utsalgssteder og kundesentre. Sommerbilletten kan også kjøpes om bord på våre ferger og hurtigbåter.

Les mer

Tromsøtid

Tromsøtid går over 6 uker, og her kan du oppleve byliv, natur, kultur, kunst, mat og andre kule aktiviteter og konsepter gjennom sommeren.

Følg oss

Kontakt

melde inn ditt arrangement?Skal du besøke oss?Pressehenvendelser?

Initativtakere

Samarbeidspartnere